Citygame GPS Monopoly, in elke stad te spelen

Citygame Monopoly

De citygame GPS Monopoly is een uniek  groepsuitje dat je samen speelt met je collega’s, vrienden of familie. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een teamuitje, afdelingsuitje, of vriendendag. Andere groepsuitjes waar je aan kan denken is een vrijgezellenfeest, of als introductiedag van school.

Hoe gaat deze citygame ?

Jullie gaan in teams de stad in om (monumentale) gebouwen te veroveren. Dit doen jullie natuurlijk in de favourite stad naar keuze.

Tijdens dit GPS spel kom je in het spel diverse virtuele figuren en objecten tegen. o.a. een bankier en aktetassen.

 

GPS Monopoly Delft

GPS spel met Fun, Actie en een educatief tintje.

De GPS Citygame Monopoly is naast leuk en actief ook informatief en educatief. Na het scoren van de gebouwen krijgen je  quizvragen,  daarmee kom je ook meer over de stad en de (historische) gebouwen te weten. Voor een goed antwoord wordt je met (virtueel) geld beloont. Het bedrag wordt direct op jullie conto bijgescherven.

Welk team speelt het best samen, berooft het vaakst de virtuele  bankier, of een tegenstander?

Met deze citygame blijven jullie ook lekker fit en actief Gemiddeld genomen wordt er ca. 5km afgelegd. Door taken goed te verdelen hoeft niet iedereen veel te lopen. 

Er zijn al heel veel leuke speel steden waar we dit GPS spel gespeeld hebben. Maar misschien zie je jouw favoriete stad er niet bij staan. Jje kunt ons jouw favo city doorgeven en wij maken het spel voor jou op maat. We spelen zelfs over de grens!

Wij zijn nieuwsgierig waar jij de GPS Citygame Monopoly gaat spelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

De citygames organiseren wij voor veel verschillende groepen in heel veel steden. In principe is een citygame voor elke groep mogelijk. Wij advisern u graag om de juiste citygame voor uw groep uit te kiezen.  Hieronder ziet u een greep uit de groepsuitjes die wij reeds organiseerden 

 

Informatie over deze citygame

Vanaf prijs € 22,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

OFFERTE GPS MONOPOLY
Laat dit veld blanco